عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی قالیباف به دانشگاه جاکارتا رفت + فیلم تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: هرگز اجازه نخواهم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: مجوز فروش ۳۰۰۰ خودرو معطل مانده در گمرکات گرفته شد| تعیین‌تکلیف ۶۰۰ کانتینر در هرمزگان

  • کد خبر: ۱۶۹۸۳۳
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۵
وزیر اقتصاد: مجوز فروش ۳۰۰۰ خودرو معطل مانده در گمرکات گرفته شد| تعیین‌تکلیف ۶۰۰ کانتینر در هرمزگان
وزیر اقتصاد گفت: تا پایان تابستان درخصوص ۳۰۰۰ خودرویی که در گمرکات کشور معطل مانده بودند مجوز فروش را گرفته‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌احسان خاندوزی در حاشیه بازدید از گمرک، انبار‌های سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان در بندر شهید رجایی و انبار کالا‌های رسوبی اظهار داشت: در راستای دستور رئیس جمهور برای تهیه گزارشی از وضعیت تجارت، گمرکات و انبار‌های تجاری کشور، ۲ بخش مهم و کلیدی که سهم بسیار پررنگ و مهمی در اقتصاد دارد را بازدید کردیم که بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین مبدا تجاری کشور و  و بندر امام خمینی (ره)  رتبه اول بنادر در واردات  کالا‌های اساسی کشور را شامل می‌شود.

وزیر اقتصاد افزود: مجموعه کالا‌های رسوبی در گمرکات کشور حدود ۵۰۰ هزار تُن است که در مقایسه با عدد ۱۶۰ میلیون تُن حجم صادرات و وارداتی که در گمرکات انجام می‌شود عدد بسیار پایینی است و تقریبا سه هزارم مجموعه تجارت بزرگی است که در کشور انجام می‌شود.

وی، ادامه داد: این آمار حکایت از کاهش حدود ۱۵ درصدی رسوب کالا در بنادر و گمرکات نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد، در حالی که در همین بندر شهید رجایی ۱۹ درصد افزایش اظهارنامه‌های صادراتی و افزایش ۱۰ درصدی اظهارنامه‌های وارداتی را داشته‌ایم و کاهش ۱۵ درصدی رسوب نشان از همکاری خوب دستگاه‌های اجرایی در بالابردن سرعت تخلیه کالا‌ها دارد، هر چند همین میزان کمِ چند هزارم نیز به دلیل مدیریت بهینه مطلوب نیست.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در بحث کالا‌های اساسی، چند تصمیم مهم اتخاذ شده که هم کاهش میزان حقوق ورودی کالای اساسی از ۴ درصد به یک درصد و هم کاهش نرخ مالیات بر ارزش افزوده از ۹ درصد به یک‌درصد و در برخی از کالا‌ها به صفر درصد و همچنین اجازه دادن برای استفاده‌کردن از ضمانت‌نامه، استفاده از ظرفیت ترانزیت به سمت انبار‌های داخلی کشور و استفاده از ظرفیت ترخیص درصدی، اتفاقات خوبی است که در این حوزه رقم خورده است.

خاندوزی با بیان اینکه مسئله شناسه تخصیص ارز نیز موجب طولانی‌شدن ترخیص برخی از کالا‌ها می‌شود که با همکاری بانک مرکزی، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد کشور بهبود می‌یابد، اضافه کرد: همچنین اطاله در انبار‌های اموال تملیکی نیز حاکی از این است که هنوز احکام قضایی صادر نشده است.

وی، یادآور شد: ۹۵۰ دستگاه تلویزیون در استان کردستان، ۱۲۹ دستگاه از موتورسیکلت‌های استان مازندران، ۳۵۰۰ یخچال هتلی در استان چهارمحال و بختیاری، ۲۲ هزار مورد لوازم خانگی در استان تهران، ۷۰ خودرو در استان بوشهر و ۱۸۵ هزار مورد لوازم برقی در استان آذربایجان غربی برای حل و فصل شدن نیازمند تسریع صدور احکام قضایی هستند.

خاندوزی بیان داشت: با ظرفیتی که در قانون بودجه ایجاد شده است تا پایان تابستان درخصوص ۳۰۰۰ خودرویی که در گمرکات کشور معطل مانده بودند مجوز فروش را گرفته‌ایم و ۴۰۰ دستگاه مربوط به حوزه راهسازی نیز با این ظرفیت تعیین تکلیف خواهد شد.

وزیر اقتصاد، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات بسیار مهمی که در استان هرمزگان با هدایت و راهبردی استاندار، همکاری دستگاه‌های اجرایی و دستگاه قضایی انجام شده است تعیین تکلیف حدود ۶۰۰ کانتینر است که از همین امروز صبح بین گمرک و سازمان اموال تملیکی کار‌های اولیه در حال انجام است و امیدواریم در چند هفته آتی  به پایان برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->